A prospektusok megtekintéséhez Adobe Reader szükséges.

webáruház
On-line áruházunk

Lakatos munkák Webdesign Intro

Assa termékek, biztonsági megoldások

 ASSA Cliq  
assa cliq

Az Assa Cliq cilinderek egyesítik magukban az elektronikus beléptető rendszerek azonosítási, naplózási és nyílvántartási lehetőségeit, a magasszintű másolásvédelemmel ellátott mechanikus zárak biztonságosságával.
A zárbetétbe épített mikrochip a kulcs hatására kel életre és végzi el a jogosultságok ellenőrzését. A rendszer off-line működik, nincs szükség vezetékek és elektronikus hálózatok kiépítésére, mindössze a zárbetétet kell kicserélni a meglévő ajtókon.
Rendelhető skandináv ovál és kerek, valamint Euro/DIN szabvány formájú cilinderekkel.

Bemutató prezentáció (pps)>>


 ASSA Max  
Az Assa Max termékcsalád kiváló megoldást nyújt olyan területeken, ahol a kulcsok gyakran kerülnek kölcsönadásra, ezért fontos a másolás elleni megbízható védelem, viszont a tulajdonosnak nincs szüksége főkulcsrendszerre, hanem elegendő egyetlen zár.
Ideális bérlakásokra, kisebb üzlethelyiségek és irodák bejárataira.

Az Assa Max csomag tartalmaz egy zárcilindert, 3 kulcsot, és egy, a kulcsok másolására jogosító kártyát. A kulcsok másolása csak egy kulcs és a kártya együttes jelenlétével, és kizárólag a hivatalos Assa szervizeknél lehetséges.
A csomag skandináv ovál és kerek, valamint Euro/DIN szabvány formájú cilinderekkel kapható.


 Cilinderzárak, főkulcsrendszerek  

Az Assa cilinderzárakat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az új évezred kihívásainak. Az egydülálló belső cilindermechanizmus olyan rugalmasságot biztosít a főkulcsrendszerek terén, ami bármely felhasználó szükségleteit kielégíti anélkül, hogy ez a biztonság rovására menne. A cilinderzárak különböző formákban kaphatóak: skandináv ovális és kerek, Euro/DIN, bevésett, kivehető magvú, cilinderes gömbkilincs típus (key-in-knob), lakatok és számos más termék.
Felhasználóinkat illetve főkulcsrendszerüket egyedülálló kulcsellenőrzési programunkon keresztül biztosítjuk az illetéktelen kulcsmásolások ellen.

Letölthető prospektusok (pdf)>>


 Bevéső zártestek

A zártestek moduláris szériája olyan robusztus és az igénybevételt bíró zárak skáláját foglalja magában, amelyek felszerelhetők bármilyen köz- vagy kereskedelmi célokat szolgáló épületben.
A keskeny zártest sorozat leginkább profilszerkezetes alumínium, acél illetve vasajtókhoz ideális.
Az Euro zárszéria azokat a zárakat tartalmazza, amelyek túlmennek a DIN 18 251 - 4. fokozat által fémjelzett legmagasabb teljesítmény és biztonsági követelmény szinten. Ezek a zárak rozsdamentes acél előappal készülnek annak érdekében, hogy a legmostohább körülményeknek is a lehető legjobban ellenálljanak. Egyedülálló mechanizmusuk révén lehetővé teszik a kisebb erőkifejtéssel történő ajtónyitást/csukást.

Letölthető prospektusok (pdf)>>


 Kilincsek és kiegészítők, ajtópántok


Az Assa nagy választékbant gyárt ajtókilincseket valamint ezek kiegészítőit. Ezeket a termékeket a zárcsomag többi alkotóeleméhez (pl. zártestek, cilinderek stb.) szorosan kapcsolódva tervezik, így a cég nem csak egy terméket, hanem egy egész vasalat csomagot kínál, amely alkotórészeit együtt tervezték és tesztelték. A kilincs zártesten keresztül történő rögzítése, valamint a rugóbetétes kilincsek oyan egydülálló megoldást jelentenek, amely az ajtó biztonsági szintjét növeli, illetve működését könnyíti.
Az Assa ajtópántjai sokféle formában és bevonattal készülnek, ideálisak nagy igénybevételnek kitett ajtókon.

Letölthető prospektusok (pdf)>>


 Elektromechanikus termékek


Az Assa az elekromechanikus termékek széles skáláját fejlesztete ki és gyártja.
A motoros zárak különböző kilincstengelytávolsággal és bevonatokkal kaphatók. Használhatók különálló egységként egyedülálló változatban, vagy nagy számú ajtót működtető renszerek integrált elemeiként.
Az Assa elektromos zárfogadói a piacon található egyik legbővebb választékot kínálják. Ezek a termékek ideálisak bejárati ajtókba történő beépítésre, ahol kiemelkedően fontos a biztonság és a vandalizmusal szembeni ellenállóképesség.

Az elektromechanikus termékeken belül az ASSA széles választékban gyárt még szolenoid zártesteket, ajtótartó és ajtózáró mágneseket.


 Ipari zárak, bútorzárak

Az Assa séles méretsklában gyárt bútorzárakat, amelyek nagy változatossággal használhatók például szekrények, parkolóórák, postaládák és játékautómaták esetében.

Az Assa érmével működő zárai tartósságukról és jó minőségükről közismertek világszerte. Ideálisak színházakban, pályaudvarokon, kórházakban, sporttelepeken vagy uszodákban, fürdőkben.

Az Assa lakatok magasfokú biztonságot és tartósságot nyújtanak tetszetős kivitelben és kombinálhatóak az Assa főkulcsrendszereivel.


 Ajtócsukók, kijárati szerkezetek

Az Assa ajtócsukók olyan termékeket foglalnak magukba, amelyek bármely középületben vagy kereskedelmi központban ideálisan biztosítják az ajtók balesetmentes és biztonságos csukódását. Minden ajtócsukó modell kombinálható kiegészítőkkel, pl, kitámasztó karokkal, csúszókarokkal, sorrendszabályzókkal stb. A csukók az európai (EN) és az amerikai (ANSI) szabványoknak egyaránt megfelelnek. Úgy készülnek, hogy a legkeményebb körülmények között is megállják a helyüket, így a különösen nagy igénybevétel vagy szélsőséges időjárási viszonyok esetében is.
Az Assa nagy választékban gyárt továbbá olyan ajtónyitó szerkezeteket is, amelyeknek a vészhelyzetből való menekülést kell biztosítaniuk (pánikrudak, vészkijárati szerkezetek). Az Assa pánikszerkezetek egyedülállóságát az adja, hogy összeépülnek az Assa Moduláris vagy Keskeny zársorozataival.

Letölthető prospektusok (pdf)>>

Bővebb információért és árajánlatkérésével keresse Tóth András-t.
Tel./fax:+36 1 314 0424
Mobil:+36 30 971 2377
totha@kette.hu

<< vissza >>

 
 
 
 
Levélcím: KÉTTÉ+1 Kft. 1089 Budapest, Bíró Lajos u. 46/A, Tel./Fax: 314 0424 , E-mail: info@kette.hu , Web: www.kette.hu