Legújabb Termékeink

Tekintse megZáraink óriási választékátWEBÁRUHÁZ
Extra gyors
Kiszállíás Belföldön
Hívjon minket
08:00-17:30
Egységes kiszállítási díj
az ország egész területén
Gyakran megújuló
Akciók

Főbb márkáink

ABLOY

A finn Abloy zárak és zárbetétek világszerte a legmagasabb biztonsági szintet képviselik, védett kulcsprofiljaik és egyedi diszkes zármechanizmusaik a legmagasabb elvárásokat is kielégítik a lakossági és céges felhasználók körében egyaránt.

ASSA

A svéd Assa zártermékek világszerte elismertek biztonságosságukról és megbízhatóságukról. Skandináv és DIN szabványú zárjaik és főkulcsrendszereik méltán a kitűzés világ világvonalába.

FAB

Ahol a megbízható biztonság és minőség mellett az kedvező ár is fontos tényező, ott ideális megoldást nyújtanak a cseh FAB termékek. Magas és közepes biztonsági követelményeknek megfelelő termékeik kiváló megoldást nyújtanak nagy projektek, beruházások esetén.

YALE

A Yale az egyik legrégebbi zár márkanév a világban. Termékeik széles választékot biztosítanak általános lakossági és projekt épületzárak, zárbetétek lakatok terén, de találunk megoldást széfekre és riasztóberendezésekre is.

LOCINOX

2007 óta vagyunk a belga Locinox termékek hazai hivatalos forgalmazója és képviselete. A cég kimondottan kültéri kertkapukra gyárt, rozsdamentes, víz és időjárás álló zárakat, zsanérokat, elektromos zárakat.

TT-DIGITAL

Elektromos RF kártyás, számkódos és ujjlenyomatos zárak, beléptető rendszerek, Temic és Mifare irodai és szállodai rendszerek, motoros ajtózárak és szekrényzárak.

GIUSSANI

Giussani lemez és kapcsolószekrény-zárakat gyártó vállalat hivatalos képviselete és forgalmazójaként széles választékot tudunk kínálni szekrényzárak, zsanérok, fogantyúk és egyéb kiegészítők terén

FUKEDA

Öltözőszekrényekre és csomagmegőrzőkre használatos számkódos, érmével működő és cserélhető cilinderes, főkulcsos fiók és szekrényzárak

ÜVEGAJTÓ

Üvegajtó zárak, zsanérok, húzófogantyúk rozsdamnetes acélból, egyéb üvegajtó vasalatok, fürdőszobai és portál üvegajtókra. Rozsdamentes kilincsek és bevésőzárak.

TT-COIN

Érmével működő zárak nyílvános wc-khez, helységekhez. Elektromos és mechanikus változatok

TT-COIN

A Burg Wachter termékek teljes termékskálája beszerezhető nálunk melyeknek a beszerelését is vállaljuk. Főleg a számkódos, távirányításos és ujjlenyomatos TSE szériák esetében.

X