Über uns

Rövid bemutatkozás

Cégünk 1997. őszén alakult, Tóth András akkor már közel tíz éve működő magánvállalkozásából. Fő tevékenységünk akkor még lakatos vas- és acélszerkezetek kivitelezése volt.
2004-ben tevékenységünket ifj. Tóth András csatlakozásával zárak kereskedelmével és szervízével bővítettük, mint a svéd ASSA termékek hivatalos szervíze, illetve ehhez kapcsolódóan az Assa-Abloy csoport egyéb termékeinek kereskedelmével és beszerelésével kezdtünk foglalkozni.
Az évek folyamán termékkínálatunk számos saját forgalmazású és képviselt termékkel bővült, mint az ipari szerkényzárakat gyártó GIUSSANI illetve a rozsdamentes kertkapu zárakat és vasalatokat gyártó LOCINOX.
Számos terméket importálunk Kínából és Koreából is, számkódos és kártyás zármegoldások terén egyedülálló és széles kínálattal rendelkezünk.
Saját fejlesztésű és gyártású érmés WC-zárainkat 2014 óta forgalmazzuk TT-Coin márkanéven.
2017 januárjától a lakatos kivitelezői tevékenységünket befejeztük, azóta csak zár kis- és nagykereskedelemként működünk.
Igyekszünk számos modern és egyedülálló megoldást kínálni vevőink és partnereink számára, követve a legújabb trendeket, fejlesztéseket és a felmerülő igényeket.
Várunk és szívesen fogadunk minden olyan érdeklődést is, amire még talán nem is létezik megoldás .

logo_kette_feher

Erényeink

Határon túli szállítás
Vállaljuk határon túlra is termékeink kiszállítását. A részletekről egyeztesen elérhetőségeinken.
Teljeskörű segítség
Nem csak az igényeihez és ajtójához  megfelelő típusú és méretű zár kiválasztásában segítünk, de a beszerelésben és az utólagos javításban, karbantartásban is.
Családi vállalkozás
Üzletünkben családias légkör várja, nincs sorszámhúzás, telefon autómata mindenféle útvesztővel, lerázós, életúnt alkalmazottak ilyesmi, max. néha el kell rohannunk a gyerekért a suliba .
X